Toimitamme nyt seuraaviin maihin.

Palautukset ja takuu

Ei-viallisen tuotteen palauttaminen

Jos vastaanotat tuotteen etkä ole tyytyvöinen, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen info@burtonsousvide.co.uk ennen kuin palautat tuottee seuraavaan osoitteeseen 28 päivän kuluessa vastaanotosta:

Burton Sous Vide, C/O Ogdens Fulfilment Ltd, Unit 2 Acre Park, Dalton Lane, Keighley, West Yorkshire, UK, BD21 4JH

Laitteen on oltava käyttämätön ja sen alkuperäisessä pakkauksessa. Palautettava tuote on sinun vastuullasi, kunnes se saapuu onnistuneesti varastollemme. Omaksi suojaksesi, suosittelemme, että palautat tuotteen käyttäen kuriiria, joka vakuuttaa lähetettävien tuotteiden arvon. Suosittelemme myös, että säilytät todisteena ’postitustositteen’.

Viallisen tuotteen palauttaminen

Kaikki vialliset tuotteet ovat 24-kuukauden takuun alaisia rekisteröidyttyäsi.

Jos vastaanotat jonkun tuotteistamme ja se on viallinen, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen info@burtonsousvide.co.uk ilmoittaen samalla tilausnumerosi, koko nimesi, osoitteesi ja vian tiedot.

Järjestämme esimaksetun noudon korjausta, vaihtoa varten, taikka muussa tapauksessa, täyden rahanpalautuksen. Jos alkuperäistä pakkausta ei ole saatavilla, palautukset on toimitettava asianmukaisesti alkuperäisessä kunnossa.

Takuun rekisteröiminen

Rekisteröidy verkossa 28 päivän kuluessa ostosta, 24-kuukauden takuusi aktivoimiseksi. BSV 13 L -malli ja -sarjanumero löytyy laitteen pohjaan kiinnitetystä tarrasta.

Hanki oma Burton Sous Vide nyt

Osta nyt